Bewegen

Bewegen:

JA-CareTools heeft voor het thema bewegen diverse hulpmiddelen geselecteerd. Bent u op zoek naar een ‘eenvoudige’ hometrainer en/of een professionele theratrainer, dan kan JA-CareTools u van het juiste advies voorzien. Bijvoorbeeld de Mobi, deze kan zowel als been- en als armtrainer gebruikt worden. De Mobi is de kleinste, professionele trainer uit de Thera serie.

Afbeeldingsresultaat voor mobi thera trainer

Er zijn verschillende configuraties mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Loophulpmiddel

Passief Bewegen

Ook de nieuwste innovaties op het thema bewegen kan verzorgd worden, denk aan de comfortabele multi-sensorische robotplatforms voor liggende, zittende en lopende gebruikers: De Vita Motion

Vita Motion  Kijk hier naar een korte impressie IMG_0305

Passief Bewegen is de alternatieve vorm van bewegen, die dezelfde zintuigen prikkelt als bij actief bewegen en oefenen, maar tevens diverse vitale lichaamsfuncties en het brein stimuleert zoals wetenschappelijk is vastgesteld. De combinatie van ontspanning en vitaliseren geeft nieuwe energie aan mensen met een bewegingstekort. Omdat Passief Bewegen zo eenvoudig is, kan het in en buiten de oefenzaal worden toegepast door zorginstellingen, fitness- en gezondheidscentra, thuis en op het werk. Passief Bewegen bevordert de interactie tussen lichaam en geest zoals blijkt uit onderzoek door de Rijksuniversiteit Groningen

Balancetrainer

Balance trainer

De Theratrainer Balo is de enige (wereldwijd) dynamische sta-tafel. Andere sta-tafels beschikken hooguit over een elektrische hoog/laag functie.
De Balo kan veel meer. De tafel is uitgerust met balans-units waardoor de Balo zowel als statische én als dynamische tafel kan worden gebruikt.
Door deze dubbele functie neemt de inzetbaarheid bij uiteenlopende therapie vormen enorm toe.

https://youtu.be/ITx_HG-jHMc

Informeer naar de mogelijkheden, ook voor inruil van uw oude sta-tafel.