Robots

JA-CareTools houdt zich ook bezig met hulpmiddelen die op een hele andere manier de zorg kunnen veraangenamen. En dan doelen wij op robots. Robots zal in de toekomst steeds meer voorkomen, ook in de zorg. Op dit moment kunnen we de JustoCat leveren. De JustoCat ziet eruit als een kat, en vergroot het welbevinden van dementerende cliënten en biedt ontspanning aan cliënten.

JustoCat

justocat-dementie bewerkt

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Maar ook bij revalidatie zijn de robots straks niet meer weg te denken. Op dit moment kunnen we de Bimeo Pro leveren.                                               Bimeo Pro

assortiment Bimeo

Bimeo PRO is een compleet pakket tools ter ondersteuning van de hand en arm revalidatie.
Training wordt uitgevoerd in de vorm van ADL oefeningen, terwijl specifieke taken zijn ontworpen voor objectieve motorische functie beoordeling.
Artsen en therapeuten kunnen gemakkelijk de voortgang van de patiënt volgen en het trainingsprogramma’s aanpassen.

De Bimeo PRO is tot op heden getest en met succes gebruikt bij patiënten met de volgende indicaties:

Te verwachten:

Desinfectie robot

De robot bestaat uit een AGV-platform en desinfecteert middels UV-C licht.

Het principe van UV-C desinfectie berust op absorptie van de UV-C straling door het DNA en het RNA van micro-organismen. Hierdoor worden het DNA en het RNA beschadigd, waardoor de micro-organismen zich niet meer kunnen voortplanten.

Door het AGV platform kan deze desinfectierobot vrijwel volledig autonoom functioneren. De robot herkent de te reinigen ruimten en past zijn programma (zoals route en werkingsduur) daar op aan.

Interesse in de nieuwste toepassingen? Vraag vrijblijvend informatie op.